En kick off i Stockholm

Posted by admin
Okt 02 2011

Starta upp det nya samarbetet med en kick off i Stockholm där ni träffas under helt nya former, med nytt material och med sprillans nya och spännande utmaningar. Låt personalen eller medlemmarna arbeta sida vid sida i team på er kickoff, samtidigt som de tar in den nya informationen som du vill framföra till dem. På det här sättet kan alla på ett avslappnat sätt se vilka kvalitéer och goda sidor som alla andra deltagare har.

En kick off i Stockholm har alla möjligheter att bli lyckad. Utbudet av teamskapande aktiviteter är nämligen obegränsat i Sveriges huvudstad. Utmana alla deltagare på ett Grand Prix-race i go-cart. Dela in er i lag och kör mot varandra. Känn hur gemenskapen byggs in i teamet när alla strävar mot ett och samma mål.

Stockholms närmaste djungel hittar ni på Skansen ute på Djurgården. 3000 kvadratmeter djungel ryms nämligen inom väggarna hos Skansenakvariet. Här kan man äta middag mitt bland koraller och krokodiler för att därefter mingla i en minst sagt exotisk miljö. I lugn och ro kan du och dina deltagare vandra omkring och titta på alla främmande och spännande djur, kanske låta en boaorm glida runt halsen eller se en luden fågelspindel långsamt vandra över handen. För de allra tuffaste finns en riktig utmaning som bara ett ytterst fåtal vågar sig på: Att stoppa in handen i en burk med hemligt innehåll.

Trackback URL for this entry