Ge denna fastighetsmäklare i Malmö en chans

Posted by admin
Okt 27 2011

Jag har länge funderat på vilket yrke som skulle passa mig utan att komma någonvart. Men så kom jag på det för ett litet tag sedan att jag kunde arbeta som fastighetsmäklare i Malmö. Givetvis krävs det en utbildning för att bli fastighetsmäklare i Malmö men den är inte så lång och pengar finns det gott om. Att jag aldrig förut tänkt tanken, jag har ett nästan för stort självförtroende, jag älskar att träffa nytt folk och jag pratar danska utan problem . Som klippt och skuren för jobbet som fastighetsmäklare i Malmö!

Första gången jag var i Malmö blev jag helt tagen av staden och dess liv. Jag har sedan dess tänkt att det är där jag någon gång kommer att bosätta mig och jag fick nyligen tillfället att bekanta mig med en fastighetsmäklare från Malmö som jag mjölkade på information om priser och investeringsmöjligheter. Det visade sig att denna fastighetsmäklare från Malmö precis fått inte ett objekt som skulle passa mig och jag ska ner redan i morgon för att se om han lyckats hitta det hem jag söker. Ska bli riktigt kul och kanske är det nu jag stannar i staden jag förälskat mig i. En gammal kompis till mig har flyttat iväg och blivit fastighetsmäklare i Malmö på senare år. Det var nog ingenting jag trodde skulle inträffa, men ibland sker saker man inte riktigt trodde.

I och för sig är det ju perfekt om man skulle flytta till Skåne framöver. Då har man ju en bra kontakt med fastighetsmäklare i Malmö.

Trackback URL for this entry