Rynkreducering med Botox

Posted by admin
Nov 16 2010

Ingen vill väl se gammal ut i onödan? I vart fall inte om man kan göra något åt saken. Med hjälp av nya metoder kan man med medicinsk hudvård på kemisk väg bevara ungdomen och därmed bromsa åldrandet.

Rynkor brukar oftast förknippas med åldrande. En rynka är ett veck eller en fåra som vanligtvis uppstår i ansiktet hos en människa och som därmed skvallrar om att personen ifråga har åldrats. Rynkor uppstår i normala fall i samband med att huden åldras och därmed tappar sin elasticitet. Se även behandlingar med Restylane.

botox Eftersom det här med åldrande är ett problem som ofta går stick i stäv med vad många anser vara önskvärt finns det numera ett stort antal metoder att motverka rynkor. En av dessa metoder går ut på att man slätar ut huden med hjälp av Botox.

Rynkor uppstår ofta som ett resultat av för mycket sol och nedsatt produktion av kollagen. Behandlingsmetoderna i syfte att reducera rynkor är som sagt många och alla dessa har förmågan att var för sig eller i kombination med andra förnya och föryngra din hud och dess utseende så att du ser lika bra och ungdomlig ut på utsidan som du känner dig på insidan.

Botox är ett ämne som blockerar nervimpulserna till musklerna i ansiktet. Ämnet injiceras med en liten engångsspruta i de små ansiktsmusklerna och förhindrar därmed att de drar ihop sig.

Trackback URL for this entry